O nama

USLUGE

  • Prodaja novih vozila
  • Mehanička radionica
  • Prodaja rabljenih vozila
O nama

Automobili Vidaković

Zbog potrebe kupaca da zamjene svoje rabljeno vozilo za novo vozilo, 2005. godine počinje ponuda rabljenih vozila u sklopu otkupa staro za novo.

Ulaskom Hrvatske u Europsku Uniju 2013. godine pokreće se brand Automobili Vidaković zbog pojačane potražnje rabljenih vozila. Postepenim razvojem tog branda danas se možemo pohvaliti ponudom vozila koja su pregledana u 98 točaka, većina vozila se nudi s jednogodišnjim jamstvom, a kvalitetu ponude vozila prepoznaju kupci kako na lokalnoj tako i na nacionalnoj razini.

Sljedeći korak je razvoj izvoza rabljenih vozila na druga tržišta Europske Unije ali i ostalih zemalja izvan Europske Unije.

Autodom Vidaković

Autodom Vidaković d.o.o. je ovlašteni koncesionar za prodaju RENAULT, DACIA i NISSAN vozila za Brodsko-posavsku, Požeško-Slavonsku i Vukovarsko-srijemsku županiju.

Odlučite li se za kupnju vozila u našim prodajnim centrima u Slavonskom Brodu, Požegi ili Vinkovcima, naše će stručno osoblje izaći u susret svakom vašem zahtjevu i napraviti najoptimalniju ponudu prema vašim željama.

Svaki kupac ima potpunu stručnu i tehničku podršku i na raspolaganju vrhunsko opremljen servis s najsuvremenijom opremom i dijagnostičkim uređajima.

Autodom Vidaković d.o.o. osnovan je 1993. godine i u stopostotnom je privatnom vlasništvu. Tvrtka se u početku bavila autolakiranjem i prodajom boja, lakova i ostalog potrošnog materijala.

Kvaliteta usluge pridonijela je porastu ugleda kao i proširenju djelatnosti. U 2002. godini Autodom Vidaković postaje ovlašteni koncesionar za Renault a 2004. godine za Dacia vozila na području Brodsko-posavske županije. Koncesija se kasnije proširuje i na Požeško-Slavonsku, te na Vukovarsko-srijemsku županiju.

Tvrtka danas raspolaže s oko 2200 m2 natkrivenog prostora koji je opremljen najsuvremenijom opremom i dijagnostičkim uređajima. Zaposlena su 38 djelatnika u čiju se edukaciju konstantno ulaže i koji su osposobljeni za pružanje najzahtjevnijih usluga.

Za naše kupce, partnere i posjetitelje osigurali smo i 4500 m2 parkirališnog prostora kao i samoposlužnu auto praonicu.